Zbiórka podpisów pod startem w wyborach do Europarlamentu

Niezależnie od pogody od wielu dni zbieramy podpisy pod startem w wyborach do Europarlamentu. Chcemy, by w Europie wybrzmiał głos za wyższymi płacami i lepszą pracą, za równością wszystkich obywatelek i obywateli, za bezpłatnymi lekami na receptę!

Startujemy jako Koalicyjny Komitet Wyborczy Lewica Razem – Razem, Unia Pracy, RSS. W naszym okręgu wyborczym potrzebujemy zebrać aż 10 000 podpisów, aby zarejestrować listy wyborcze. To bardzo dużo, ale wierzymy, że RAZEM damy radę! Zachęcamy wszystkich do złożenia podpisu. Nasz okręg zbiera podpisy w centrum Bielska-Białej oraz w okolicznych miejscowościach (Żywiec, Pszczyna, Cieszyn i inne).

Ponadto każdy i każda z Was może pobrać i wydrukować listę do zbiórki podpisów, zebrać wśród znajomych i np. wysłać ją do nas pod adres: Partia Razem ul. Barlickiego 22 LU, Bielsko-Biała 43-300 lub wręczyć ją nam osobiście – znajdziecie nas w centrum miasta niemal każdego dnia.

Jeśli chcesz włączyć się aktywnie do zbiórki, zachęcamy również do kontaktu z naszą koordynatorką regionalną – Barbarą Słanią, tel. 570 150 002

zbiórka podpisów do Europarlamentu

wybory-do-europarlamentu-bielsko