Spotkanie z Adrianem Zandbergiem w Bielsku-Białej

UWAGA: ZMIANA LOKALIZACJI, wydarzenie w NOT Bielsko-Biała, 3 maja 10!

Spotkanie przy kawie z posłem Adrianem Zandbergiem

Co robi Adrian Zandberg, kiedy nie wygłasza kontrexpose? Ano przyjeżdża do Bielska-Białej pogadać z nami przy kawie.

Sprawdzamy, czy Adrian Zandberg nadal jeździ koleją i czy powie nam „parę słów ładnych, pięknych i słusznych” dotyczących pracy w Sejmie. Co się zmieniło po powrocie lewicy do Sejmu i ile jeszcze pracy czeka naszych posłów i posłanek, by Polska stała się „nowoczesnym krajem dobrobytu”?
Luźna formuła spotkania otwartego w sobotę przy herbacie i kawie to dobra okazja, by zadać posłowi kilka pytań w przyjaznej atmosferze bez pokazywania sobie środkowych palców. Bo tak właśnie w Razem robimy – rozmawiamy, dyskutujemy i dochodzimy do porozumień, by działać dla dobra nas wszystkich, bo jedynie #razem możemy powstrzymać katastrofę klimatyczną, zadbać by nikt nie zostawał za burtą. Jedynie #razem możemy postawić na zrównoważony rozwój kraju, skończyć z kryzysem w ochronie zdrowia i usługach publicznych, wprowadzić prospołeczne zmiany.
Zapytaj, jak to zrobimy Adriana Zandberga w sobotę 29.02.2020 r. w siedzibie Lewica Razem Podbeskidzie.

Gdzie? w NOT Bielsko-Biała, 3 maja 10

Kiedy? 29.02.2020 r. godz.:16:00